Nattblogg

Godkväll alla :) Nu sitter jag här och nöter Shakira-she wolf , den är jätte bra :) Men jag har också gjort middag... 4 mackor allstå :) Min bror ( jonas) är och festar,och mamma så jag sitter ensam hemma och dunkar musik ^^ Men nu kommer en fråga till er! :D Tycker ni... 1:Att jag ska fixa min bakgrund så den inte ser ut som den gör nu. 2: Att jag låter den vara som den är. Komentera ditt svar så blir lilla jag jätte glad! ;] 


Nu ska jag spela ett spel sen se TV och sova :) Sov sött och svara ärligt^^




Följ min blogg med bloglovin


 

Bilder :)

Fiiiin?:PSå klart en bild på min idooool... Hello kitty!! :D

-

Hej igen:) Nu har tanja fixa min blogg:) Så jag kommer att blogga mer imorgomn, min bror ska ha datan, Hejdå :)







Fruits basket!

Hejsan nya blogg.se :) Och så klart alla som läser ^^

Jag har ju haft blondiie.blogg.se men jag kommer inte ihåg lösen dit (a'.Sen har jag ju också niva-diva.blogspot.com Men det är jag less på, så nu har jag en blogg.se som jag kan vara stålt över^^ Det ser man på namnet :)

Men nu ska jag berätta om min dag:)

Vakna typ 12.00 av att min bror gjorde mat med sin kompis så jag gick upp, åt flingor och såg på svampbod fyrkant :) DET ÄGER!!! XPSen gick han till jobbet och jag satte mig vid datan och titta på Fruits Basket Som just nu är min favvo serie inom anime! :)Så när jag skulle logga in på msn så... hörde jag någon säga " JAG VILL HA FITTA!!!" Jag blev as rädd och skrev som fan XD Sen sa samma röst igen " hallå? någon som är inne?" Gissa vars ljudet kom ifrån, joo.. Min brors headset -.- Fuck vad jag damp skratta XP. MEn nu ska jag ut och göra nått? SES^^^PUSS!!!!








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0